Thralovamama
5 posters
Strana 1 z 1
Thralovamama
Zdravim, hraju WoW něco přez rok. Hrával jsem na free serveru CzechWow.net a na official sem přišel chvilku před datáčem. Mám 80 rogunu Thralovamama, takovou škaredou orčici. Řikal sem si že na 80tce seženu nějakou PvE guildu a když sem viděl na generalu Ledoborce jak vyhlašuje nábor, tak sem se po krátkym pokecu rozhod napsat přihlášku. Jmenuju se Honza (PAHEJL) Hejl bydlim v Kamenici (ne neni tam žádná ordinace a už vůbec ne v růžový zahradě) a chodim na střední v Benešově obor elektronika. Hraju většinou tak od čtyř do devíti ale nemám problém hrát i k půlnoci. Jinak co mě baví.. hodně moc hudba: hardrock-heavy/power metal (IRON MAIDEN a MANOWAR) a sledování seriálů s vysoce intelignetním humorem Red Dwarf, Futurama, Black Books atd. Jinak absence kvůli tréningu u mě nehrozí - nepřekonatelnej odpor k pohybu. Maximálně se někde zleju, ale o tom bych předem informoval.. Eq zatim nic moc 80tku sem dal nedávno a teď začínám s HC. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Thralovamama A o mym skillu? Mno, stihnul sem jít tak akorát KZ ale lamka myslim nejsem (zdravý sebevědomí). Takže tak to je..
pahejl- Scout
- Poèet pøíspìvkù : 4
Registration date : 13. 12. 08
Re: Thralovamama
Zdravim,
stručná a jasná přihláška. Ani se nemusim na nic ptát... hlavně jsem už s teobu mluvil (Ledoborec). Jinak ty seriály a hudba... jsi můj člověk.
Uvidíme, co ostatní. Popřemýšlíme
Wardík bude mít s kým pít...
pozn.: ví jak si šplhnout u GM
stručná a jasná přihláška. Ani se nemusim na nic ptát... hlavně jsem už s teobu mluvil (Ledoborec). Jinak ty seriály a hudba... jsi můj člověk.
Uvidíme, co ostatní. Popřemýšlíme
pahejl napsal:Maximálně se někde zleju, ale o tom bych předem informoval..
Wardík bude mít s kým pít...
pozn.: ví jak si šplhnout u GM
Thralovamama, to je nick jak víno Ale já mám co říkat. Sice posloucháš metal, ale když tu máme i fanoušky hip hopu, tak proč ne :-) Rogunku na 80 nemáme, jestli budeš hodnej, krásnej a vtipnej jako já, jsem pro
Morph- Sergeant
- Poèet pøíspìvkù : 48
Registration date : 03. 11. 08
Morph napsal:..... , jestli budeš hodnej, krásnej a vtipnej jako já, jsem pro
docela spatny meritko, musel by bejt prijatej kazdej
Stranger- Grunt
- Poèet pøíspìvkù : 17
Registration date : 03. 11. 08
Zdravim Tě.
Na muj vkus tvoje prihlaska neobsahuje moc dulezitych informaci a je docela stroha. Mohl sis dat trochu vic zalezet, takze se zeptam.
Jaky mas zkusenosti s raidovanim? Jak v TBC, pokud jsi teda neco stihl zajit, kdyz hrajes na offi chvili, tak v WotLK. Sklada se docela hodne pugu,takze sance tu je...
Dale si procti Kodex, jestli s nim souhlasis, aby nedosla k nejakemu omylu, ze jsi treba hledal guildu s jinyma prioritama a pravidlama.
To je zatim vse...
Na muj vkus tvoje prihlaska neobsahuje moc dulezitych informaci a je docela stroha. Mohl sis dat trochu vic zalezet, takze se zeptam.
Jaky mas zkusenosti s raidovanim? Jak v TBC, pokud jsi teda neco stihl zajit, kdyz hrajes na offi chvili, tak v WotLK. Sklada se docela hodne pugu,takze sance tu je...
Dale si procti Kodex, jestli s nim souhlasis, aby nedosla k nejakemu omylu, ze jsi treba hledal guildu s jinyma prioritama a pravidlama.
To je zatim vse...
Warder- Scout
- Poèet pøíspìvkù : 14
Registration date : 02. 11. 08
S raidovanim moc velký zkušenosti nemám. V TBC sem byl akorát párkrát KZ a na Northrendu zatim chodim heroicky, ale myslim že wow hraju přiměřeně dlouho na to, abych v raidu pochopil co se ode mě čeká, případně se něco doučil.. vim že to nezní nic moc, ale nějak se začínat musí. Jinak jakou guildu hledám.. prostě přátelskou PvE guildu kde bych si zlepšil skill, našel nový přátele ve wow a chodil s nima HC a raidy a myslim že tahle guilda taková je.
pahejl- Scout
Díky, doufám že budu posila pro guildu
pahejl- Scout
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: